• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Cacharel

Oplopend Aflopend

2 Item(s)
Cacharel Eden EDP

Cacharel

Cacharel Eden EDP

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 24,95

bespaar 38%

Oplopend Aflopend

2 Item(s)

Cacharel

Cacharel parfum –  Anaïs Anaïs, Eden, Noa, Amor Amor en meer

Cacharel is een Frans merk van designerkleding, luxe accessoires en parfum. Het merk werd in 1962 opgericht door Jean Bousquet die de naam Cacharel bedacht. Bousquet was de zoon van een naaimachineverkoper en kwam dus van kinds af aan al in aanraking met kleding maken. Later werd hij kledingontwerper. De ontwerpen van Cacharel zijn jeugdig en stijlvol, vrouwelijk en verfijnd.
Dit zien we ook terug in de parfums die Carcharel sinds 1975 als parfumhuis op de markt brengt. De eerste parfum van Cacharel was het succesvolle Anaïs Anaïs dat nog steeds wordt verkocht en ook te koop is bij Parfumia.

 

Anaïs Anaïs is super vrouwelijk, fris, rijk en romantisch met de geur van een boeket bloemen. Na Anaïs Anaïs kwamen nog veel meer parfums voor mannen en vrouwen zoals Cacharel pour l'Homme, Eden, Noa en Amor Amor. Stuk voor stuk beroemde en heerlijke geuren die je online kan bestellen bij Parfumia. 

Van alle parfummerken is Cacharel misschien wel de bekendste en lekkerste parfum voor dames en heren. Deze en nog veel meer geurtjes bestel je eenvoudig online bij Parfumia. Je hebt de keuze uit meer dan 1200 parfums zodat er altijd wel een luchtje bij zit dat bij je past.