• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Dior

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Britney SpearsDior parfum – fantastische geuren voor dames en heren

Mode-ontwerper Christian Dior werd in de jaren '40 van de vorige eeuw in één klap bekend met zijn volumineuze jurken die de ronde vrouwelijk vormen extra benadrukten. Dior introduceerde deze 'new look' in 1947 en het was meteen een radicaal afscheid van de eenvoudige, sobere stijl van de Tweede Wereldoorlog die kort daarvoor was beeïndigd. Dior had met zijn nieuwe stijl enorm veel invloed op de vrouwenmode en hij zette Parijs weer op de kaart als modehoofdstad. 

Tegelijkertijd met de nieuwe look introduceerde Dior in 1947 het eerste uitdagende parfum, Miss Dior dat werd genoemd naar zijn zus Catherine. In 1957 overleed Christian Dior, maar het mode- en parfumhuis dat zijn naam draagt schittert als nooit tevoren. Tegenwoordig is Dior vooral bekend als luxemerk van haute couture, trendy confectiekleding, cosmetica en fantastische geuren voor dames en heren.

Miss Dior is nog steeds een van de favorieten van zelfbewuste vrouwen, maar bij Parfumia heb je natuurlijk nog veel meer keuze. In onze webshop kan je online nog veel meer parfums van Dior bestellen voor dames en heren zoals J'Adore, Pure Poison, Dune Pour Homme, Fahrenheit, Dolce Vita en Addict to Life. Kopen gaat eenvoudig online en als je voor 16.00 uur bestelt heb je morgen je favoriete luchtje al in huis!