• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Tom Ford

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Britney Spears

Tom Ford parfum – Online je favoriete parfum kopen

Tom Ford is de bekende Amerikaanse mode-ontwerper en filmregisseur. Oorspronkelijk is Tom Ford eigenlijk architect. Na zijn architectuurstudie kwam hij er echter al snel achter dat de mode-industrie hem meer aansprak en ging op zoek naar een baan. Na verschillende omzwervingen kwam hij terecht bij Gucci waar hij zo succesvol was dat hij het tot creative director schopte in 1992. In 2005 kondigde Tom Ford de introductie van zijn eigen merk aan, nadat hij was teruggekeerd naar  Amerika. Sindsdien is het merk Tom Ford sterk gegroeid en biedt het bedrijf niet alleen mode maar ook accessoires, brillen en natuurlijk parfums. 

De parfums worden ontwikkeld in samenwerking met Estee Lauder, waarvan het eerste succesvolle resultaat Black Orchid in 2006 verscheen. Daarna zijn er nog veel meer geuren voor dames en heren verschenen van Tom Ford waaronder de prestigieuze Tom Ford Private Blend lijn waarvan Purple Patchouli het eerste parfum was.

Parfumia is hét parfumhuis van Nederland waar je eenvoudig online alle parfummerken kan bestellen. Van Tom Ford hebben we onder meer Violet Blonde eau de parfum, Extreme For Men eau de toilette, Grey Vetiver, Noir en Black Orchid. Daarnaast vind je in onze webshop alle grote namen voor aantrekkelijke prijzen. Probeer het zelf uit en bestel vandaag nog je favoriete Tom Ford parfum bij Parfumia!

!