• Voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • 1.200+ parfums op voorraad

Versace

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Versace

Versace parfum – Heerlijke geuren voor dames en heren

Versace is het Italiaanse modehuis dat door de bekende ontwerper Gianni Versace is opgericht. In 1978 kwam Versace met de eerste lijn vrouwenkleding op de markt en dat was meteen zo'n groot succes dat Versace sindsdien niet meer is weg te denken uit de wereld van mode en couture. Ook Versace is ongekend populair bij beroemdheden en het bedrijf gebruikt dan ook consequent beroemde acteurs en popsterren in advertentiecampagnes waaronder Madonna, Ashton Kutcher en Britney Spears.

Tegenwoordig draait het merk Versace ook om mode-accessoires, interieuraccessoires en cosmetica die onder verschillende namen worden verkocht zoals Atelier Versace, Versace Couture, Versace Jeans Couture, Versace Home Collection en Versace Collection. Het eerste Versace parfum was Gianni Versace for Women dat in 1981 verscheen. Andere geuren van Versace voor dames en heren worden verkocht onder de labels Versace, Versus, Jeans and Jeans Couture.

Bij Parfumia heb je een ruime keuze in verschillende geuren van Versace voor mannen en vrouwen zoals Bright Crystal eau de toilette, Crystal Noir, Blue Jeans, Eau Fraiche, Vanitas, Versense en The Dreamer. Parfumia is hét parfumhuis van Nederland met voordelige parfums van alle bekende parfummerken. Bestel vandaag nog je favoriete parfum voor 16.00 uur en je hebt het morgen al in huis!